Jubilarni 20 dečiji sajam u Beogradu

Jubilarni Polimark dečiji sajam slavi svoj dvadeseti rođendan u hali 3 Beogradskog sajma, od 06. do 08. oktobra. Ulaz je besplatan!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da ćemo i ove godine kao i prošle uzeti učešće na Beogradskom dećijem sajmu koji se održava dvaputa godišnje, u oktobru i maju. Na zadnjem dečijem sajmu bilo je preko 40000 posetioca i 118 izlagača.


Posetioci će tri dana, u petak (od 12 – 19h) i tokom vikenda (od 10 – 19h) moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu. Na manifestaciji će biti postavljen Tatami poligon borilačkih veština na kome će mo i mi uzeti učešće tako da mališani i tinejdzeri mogu da nam se priključe na zajedničkom treningu. U okviru našeg  štanda moći će te da se raspitate i upoznate sa našim programom za decu i mlade, a najmladji moćiće da nauče i po koju tehniku iz našeg sistema samoodbrane.


U sklopu sajma za najmlađe će biti organizovane i nagradne igre, kreativne igraonice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kao prethodnih, i ove godine sa njima će se družiti i Sportski savez Srbije, Žandarmerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada

A dok deca budu uživala, na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako čitavoj porodici.

Osim navedenih, veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Vidimo se na 20 jubilarnom dečijem sajmu. 

Pogledajte galeriju slika sa našeg predhodnog učešća na sajmu.

 


 

  


 
Kontakt obrazac
Molimo Vas da polja označena zvezdicom * obavezno popunite. Odgovor na vaše pitanje možete očekivati u najkraćem mogućem roku.
Ukoliko smatrate neophodnim, možete nam ostaviti i vaš kontakt telefon
U ovom polju unesite pitanja koja vas interesuju u vezi sa uslugama u domenu obuke koju vrši Centar za obuku KMG