U poseti trening lokaciji “Genex”

Bili smo u poseti našoj trening lokaciji u bulevaru Arsenija Čarnojevića 153, na Novom Beogradu, tamo treninzi za naše najmladje počinju u 19h ponedeljak, sreda i petak.
Treninzi se odvijaju u dve grupe, jedna grupa je namenjena za naše najmladje od 5 do 7 godina, a u drugoj grupi imamo decu od 8 do 15 godina. Deca treniraju bez obuće ( u čarapama) na podu sale se nalaze strunjače, ceo objekat je klimatizovan, sala je veličine 200m².

Glavni instruktor za ovu lokaciju je Miloš Jovanović, Miloš je od 2012 godine deo našeg instruktorskog tima, a 2015 godine sa ostalim našim instruktorima je položio obuku za vođenje treninga za decu i tinejđere u Izraelu.
Miloša možete  kontaktirati na telefon +381 64 12 15 830, pozovite ga, raspitajte se ako vas još nešto zanima i dodjite da trenirate sa nama.

grupa za juniore i tinejdzere od 8 do 15 godina

 

Zamolili smo Miloša da nam približi šta je to što organizaciju KRAV MAGA GLOBAL izdvaja od drugih?

Instruktor Miloš J.: Kako je Krav Maga Global organizacija koja se bavi obučavanjem Krav Mage u preko 60 zemalja sveta i ima jednake standarde za sve države, svi smo morali da prođemo izuzetno zahtevan kurs kako bi postali instruktori. Kroz različite kampove, obuke i seminare koje sam pohađao, imao sam priliku da se susretnem sa KMG instruktorima širom sveta i vidim veliku stručnost i posvećenost u radu sa vežbačima. Na mene je snažan utisak ostavila činjenica da se cela KMG zajednica uvek trudi da bude deo rešenja, a ne problema, u bilo kojoj životnoj situaciji. Još jedna od suštinski bitnih lekcija koju sam vežbajući Krav Magu naučio je sažeta u staroj izraelskoj poslovici: “Ukoliko misliš da ne postoji izlaz, postoje barem četiri.”.

 

grupa za juniore i tinejdzere od 8 do 15 godina

grupa za juniore i tinejdzere od 8 do 15 godina

grupa za juniore i tinejdzere od 8 do 15 godina 

grupa za juniore i tinejdzere od 8 do 15 godina

grupa za  najmladje od 4 do 7 godina

Adresa: bul. Arseija Čarnojevića 153 (Novi Beograd)
Treninzi: ponedeljak- sreda – petak od 19.00 do 20.00 časova
Instruktor: Miloš Jovanović
Kontakt telefon: +381 64 12 15 830
E-mail: milos.jovanovic@krav-maga.rs